background-hotel-jonufra-view
Offer

Dhoma dhe Suita

Suite

Suitat Jane Komode Edhe Sipas Standardeve Te Kohes. Te Ideuara Per Nje Qendrim Sa Me Te Kendshem Edhe Te Rehatshem Dhe Me Cmimet Me Konkuruese Ne Treg

Shiko Detajet   Rezervo Tani

Dhome Dyshe

Dhoma Dyshe Jane Komode Edhe Sipas Standardeve Te Kohes. Te Ideuara Per Nje Qendrim Sa Me Te Kendshem Edhe Te Rehatshem Dhe Me Cmimet Me Konkuruese Ne Treg. Kane Pamje Nga Deti Ku Mund Te Shikohet Bukuria E Natyres.

Shiko Detajet   Rezervo Tani

Vilat

Vilat Jane Komode Edhe Sipas Standardeve Te Kohes. Te Ideuara Per Nje Qendrim Sa Me Te Kendshem Edhe Te Rehatshem Dhe Me Cmimet Me Konkuruese Ne Treg. Pamje Piktoreses E Gjirit Te Vlores Qe Keto Vilat Ta Japin Mundesi Ta Shijosh .

Shiko Detajet   Rezervo Tani